Cafea Weinberger, direct din prăjitorie

Weinberger oferă clienților săi produse de calitate încă de la înființare. Pe baza acestui principiu, au decis să aducă la Satu Mare familia de produse care ne place atât de mult: cafeaua proaspăt prăjită.

Puteți cumpăra cu siguranță o cafea bună în oraș, însă ceea ce face cafeaua Weinberger să fie cu adevărat specială este, că este proaspăt prăjită în fiecare săptămână cu un proces de prăjire unic, garantat de expertiza unei prăjitorii de cafea din Cluj-Napoca, cu o tradiție de peste 25 de ani.

Aroma deosebită, blendul Weinberger, începe cu cafeaua verde, care este prăjită la diferite temperaturi, printrun proces diferențiat, iar apoi boabele de cafea selecționate sunt amestecate pentru a obține aroma dorită.

Doar boabele de cafea potrivite sunt introduse în ambalajul special, sigilat ermetic, care este protejat de lumina soarelui și de oxigen, iar o supapă unidirecțională drenează dioxidul de carbon, astfel încât să nu poate pătrunde aerul.

Blendul de cafea Weinberger înseamnă personalizare și atenție, întrucât am produs o cafea care răspunde nevoilor clienților pe care îi cunoaștem de atâția ani. Originea controlată a boabelor de cafea și atenția la detalii în fiecare etapă de producție, de la achiziționarea și depozitarea cafelei verzi până la prăjire și ambalare, este cea mai bună garanție a calității. Cafelele care fac parte din amestecul unic sunt prăjite individual, gustate și apoi amestecate în procente diferite pentru a evidenția cele mai importante caracteristici. Amestecul Weinberger este definit printr-o aromă rotundă în care pot fi descoperite note de ciocolată și fructe de pădure, cu aciditate medie și postgust dominat de tutun și de ciocolată cu lapte.

Pe lângă amestecul Weinberger, oferim încă 2 specialități de cafea din lumea cafelelor de origine, monaorigin Nicaragua și monoorigin Costa Rica, iar după lansare, săptămânal vă vom surprinde cu căte o cafea nouă din lumea cafelelor de origine.

Gama de cafea de origine provin din toată lumea sub formă de cafea verde. Fiecare este prăjit diferit pentru a scoate în evidență aromele unice.

Vă așteptăm în magazinele noastre pentru a vă bucura de o experiență specială de cafea!