Weinberger kávé, egyenesen a pörköldéből

A Weinberger fennálása óta folyamatosan látja el vásárlóit minőségi termékekkel. Ebből az alapelvből kiindulva döntöttek úgy, hogy a megszokott Weinberger minőségi védjegy égisze alatt elhozzák Szatmárra azt a termékcsaládot amit oly sokan kedvelünk: a frissen pörkölt minőségi kávét.

Jó kávét bizonyára vásárolhatunk szerte a vásosban, viszont ami a Weinberger kávét igazán különlegessé teszi, az az, hogy hetente frissen pörkölik egyedi pörkölési eljárással, amelyet egy több mint 25 éves hagyománnyal rendelkező kolozsvári kávépörkölő manufaktúra szaktudása biztosit.

A különösen gazdag izvilág, a Weinberger blend, a zöldkávéval veszi kezdetét amelyet egy előre meghatározott eljárás szerint különbözően váltakozó hőfokokon pörkölnek, majd a kivánt aroma eléréséhez házasitják a válogatott kávészemeket.

Csak az arra igazán megfelelő kávébabok kerülnek a speciális, hermetikusan visszazárható csomagolásba, amely napfénytől és oxigéntől védett, egy egyirányú szelep pedig kivezeti a széndioxidot, úgy, hogy nem enged be levegőt.

A Weinberger kávéblend, személyre szabást, odafigyelést jelent, hiszen egy olyan kávét állítottunk elő ami az általunk ismert vevők igényeinek tesz eleget. A kávébabok ellenőrzött eredete és a részletekre való figyelem a termelés minden szakaszában - a zöld kávé vásárlásától és tárolásától kezdve a pörkölésig és a csomagolásig – a legjobb minőségi garancia. Az egyedi keverék részét képező kávékat külön-külön pörkölik, megkóstolják, majd különböző százalékban házasitják, hogy kiemeljék a legfontosabb jellemzőket. A Weinberger blendet egy kerek íz határozza meg, amelyben a csokoládé és erdeigyümölcs fedezhető fel, a közepes savasság és az utóíz dohány és a tejcsokoládé jegyeket közvetitenek.

Kinálatunkban a Weinberger blend mellett, további 2 kávékülönlegesség található, az origin kávék világából, illetve a továbbiakban hetente 1-1 új origin kávéval kivánjuk megörvendeztetni vásárlóinkat.
A két új kávékülönlegesség ami azonnal elérhető üzleteinkben, a monoorigin Nicaragua és monoorigin Costa Rica. Az Origin kávék a világ minden pontjáról érkeznek, zöldkávéként. Mindegyik eltérő módon van pörkölve, a legjobb aromakihozatal érdekében.

Várjuk Önt üzleteinkben, hogy megajándékozza magát egy külünleges kávéélménnyel!