Descoperiţi marca Weinberger

Începând din anul 1992, firma noastră se ocupă cu agricultura, creşterea animalelor şi comerţul cu produse alimentare. 

Pentru început, produsele tradiţionale din carne, de la animalele crescute de noi, erau destinate consumului propriu, iar din anul 2012 am hotărât, pe baza celor douăzeci de ani de experienţă, să deschidem un abator şi un magazin specializat pe produse din carne, pentru ca şi publicul larg să cunoască produsele tradiţionale şi specialităţile din carne din regiunea Viile Satu Mare. 

Tot atunci, am hotărât ca numele mărcii să fie Weinberger, care face trimitere la satul nostru natal, Viile Satu Mare, precum şi la localizarea abatorului şi fermei noastre.Scopul nostru este să oferim permanent clienţilor noştri carne şi produse din carne sănătoase, proaspete şi de calitate, păstrând totodată tradiţia zonei, preparând caltaboşul, cârnaţii la fel ca în alte vremuri bunicii şi străbunicii noştri.

La ferma Weinberger din Viile Satu Mare, creştem porcine şi vite, acordând o atenţie deosebită creşterii şi înmulţirii acestora în condiţii naturale, cu hrană naturală, prin excluderea totală a furajelor.

La ferma noastră de porcine se găsește atât tradiţionalul porc de casă, cât şi rasa de carne şi vechea rasă maghiară, mangaliţa.

La ferma de vite, pe lângă rasa bălţata românească, creştem bivoli şi rasa Angus în sistemul extensiv. Din primăvară până în toamnă animalele se dezvoltă pe păşune, iar din toamnă până primăvara trăiesc în sistem parţial închis, dezvoltându-se numai cu hrană naturală, ceea ce face carnea Weinberger să aibă un gust şi o înfăţişare naturală, calităţi întâlnite rar în ziua de azi.

În timpul preparării produselor din carne acordăm o atenţie deosebită celor învăţate de la predecesorii noştri, iar prin aceasta, păstrării tradiţiilor. În abatorul nostru din Viile Satu Mare producem caltaboş, cârnaţi, şuncă şi salam, iar dintre produsele mai puţin tradiţionale enumerăm carnea pentru mititei, crenvurşti, parizer.

Un lucru comun în produsele noastre: nu conţin pigmenţi, conservanţi şi nici coloranţi alimentari.

Magazinul nostru îl găsiţi în Satu Mare, pe strada Haşdeu, la numărul 4, în vecinătatea Pieţei Alimentare Nr. 1. Vizitaţi-ne şi gustaţi produsele noastre unice şi de calitate. Vă aşteptăm cu drag!